Roger Van Damme Explores Thailand

Een exclusieve samenwerking tussen Roger Van Damme en ITA Reizen

Roger Van Damme Explores Thailand (Exclusiviteit)

Prijsopgave DEC 2025 p.p.
18/11/2025
Thailand

Op reis met Roger van Damme?

Geniet van deze unieke mogelijkheid om samen met dé chef-pattisier èn sterrenchef Roger van Damme doorhéén Thailand te reizen. Met een diepe liefde voor de Thaise keuken is Roger na talrijke bezoeken aan Thailand klaar met zijn nieuwste concept. Roger Explores Thailand, en jij kan erbij zijn.

In deze reis ontdek je alles wat Thailand culinair te bieden heeft, van de streetfood tot enkele ongelofelijke sterrenrestaurants. Ons gehele programma staat in teken van het culinaire verhaal en Roger is de chef bij uitstek om je hier mee te nemen op uiterst exclusieve plaatsen waar de toegang zonder hem nooit mogelijk zou zijn.

We verblijven in geselecteerde tophotels waar luxe en service de twee kernwoorden zijn.

We nemen je graag mee, doorheen deze culinaire trip.

Programma

Datum: 18/11/2025 Datum terugkomst: 27/11/2025

Een passie voor Thailand

Roger van Damme, sterrenchef van Het Gebaar in Antwerpen en bekend figuur in de Belgische gastronomische wereld, is niet alleen een uitmuntende chef-patissier maar heeft ook een verfijnd assortiment van hartige gerechten ontwikkeld. Als boegbeeld van Njam.tv verrijkt hij huiskamers met zijn enthousiasme voor culinaire kunsten.

Zijn diepe affiniteit met de Thaise keuken is gevoed door talrijke reizen naar Thailand, waar hij een bijzondere band met de rijke culinaire tradities van het land heeft opgebouwd. Zijn samenwerking met vooraanstaande Thaise chefs heeft zijn expertise in de Thaise gastronomie verder verdiept.

Roger heeft de unieke vaardigheid om smaken, texturen en kleuren op meesterlijke wijze te verenigen in zijn interpretaties van Thaise gerechten. Zijn oog voor detail en ongeëvenaarde presentatievaardigheden zorgen ervoor dat elke maaltijd een belofte is van meer.

 

Voor het volledige programma verwijzen wij u naar onze externe website over deze exclusieve reis

www.rogerexploresthailand.be